GLASBENE ŠOLE PONOVNO ODPRTE ZA CELOTEN INDIVIDUALNI POUK



V skladu z novim vladnim odlokom in okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport se bo od ponedeljka, 15. 2. 2021 dalje v glasbenih šolah individualni pouk ponovno v celoti izvajal v prostorih šole. Skupinski pouk predšolske glasbene vzgoje, glasbene in plesne pripravnice, baleta, nauka o glasbi, solfeggia, orkestrov, pevskega zbora in komorne igre bo žal še naprej potekal na daljavo.

To pomeni ponovno poučevanje inštrumentov in petja v živo po predkoronskih urnikih, tako na matični šoli kot na oddelkih. Ker bo skupinski pouk še naprej potekal na daljavo, bodo v primerih, ko ima učenec nauk o glasbi (solfeggio, ples) neposredno pred ali po uri inštrumenta oz. petja, potrebne določene prilagoditve urnika individualnega pouka; prosim za razumevanje.

O odsotnosti učencev pri pouku zaradi zdravstvenih omejitev odloča izključno pediater. Za učence individualnega pouka, ki zaradi zdravstvenih razlogov ne bi mogli obiskovati pouka v prostorih šole, se bo pouk še naprej izvajal na daljavo.

Apeliram na vse, da v šolo prihajajo resnično samo zdravi otroci. Učenci naj v objektu šole nosijo maske, če je to le mogoče, tudi pri pouku. Naredimo vse, kar je v naši moči, da število okužb ne bi ponovno naraslo. Starši naj prosim ne vstopajo v šolo, še manj prisostvujejo pouku. Nastopi v prostorih šole zaenkrat še niso možni.

Vsi na šoli se veselimo ponovnega snidenja z našimi učenci.

Klemen Karlin, ravnatelj

Datum objave: 11. 2. 2021

Nazaj na prvo stran  |  Arhiv obvestil