POUK V GLASBENI ŠOLI od 19. do 23. 10. 2020 NA DALJAVO



Spoštovani starši in učenci,

v skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS z dne 14. 10. 2020 se bo, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2, v tednu od 19. do 23. 10. 2020 POUK V GLASBENIH ŠOLAH ZAČASNO IZVAJAL NA DALJAVO.

TO VELJA ZA VSE UČENCE, VSE PROGRAME IN VSE PREDMETE, TAKO ZA INDIVIDUALNI KOT ZA SKUPINSKI POUK. Na daljavo bo - v prilagojeni obliki - potekal tudi pouk orkestrov (izjema: harmonikarski orkester), pevskega zbora in stalnih komornih zasedb. Pouk korepeticij je prerazporejen na kasnejši čas.

Učitelji vas bodo že v kratkem kontaktirali in vam podali podrobnejša navodila glede načina izvajanja pouka, bodisi preko spletnih aplikacij bodisi preko spletnih učilnic.

INDIVIDUALNI POUK inštrumentov in petja bo potekal PO NESPREMENJENEM URNIKU, tj. v popoldanskem času. Vkolikor bodo vseeno potrebne kake prilagoditve, jih boste uskladili neposredno z učitelji. Za SKUPINSKI POUK pa boste prejeli navodila od učiteljev, ki ga izvajajo.

Vsi nastopi, predvideni za prihodnji teden, odpadejo oz. jih bomo poskušali izvesti, čim bo to mogoče.

V tednu od 26. do 30. 10. 2020 so JESENSKE POČITNICE. V upanju, da se bomo po njih ponovno srečali v živo, vas vse lepo pozdravljam.

Klemen Karlin, ravnatelj

 

Datum objave: 16. 10. 2020

Nazaj na prvo stran  |  Arhiv obvestil